Thursday, 12 June 2014

National Conference Shaklee 2014 TERBAIK


Salam jumaat yg penuh barakah.. Hari ni miza nak share sikit citer mieza & keluarga masa pergi Shaklee National Conference kat Sunway Piramid pada 7&8 hb Jun 2014 tempoh hari.. kami sekeluarga bertolak dari manjung perak, hari jumaat mlm.. sampai dalam pukul 12tgh mlm. Nasib baik dah booking awal kt Hotel Sunway Resort Hotel & Spa, kalau tak memang tak der bilik la jawabnya..


sampai je kat bilik..sempat lagi kami sekeluarga berpossing dgn monopod.. hihihihi..



1st Day - Shaklee National Conference
Hari ni naik pentas utk amik CAR BONUS AWARD, syukur alhamdulillah usaha selama 3 bln berturut2 berhasil untuk dapatkan award ni..


semua tgh sibuk bersiap2, anak dara sorg ni boleh pulak possing2 manja.. bijak anak mama sayang ni.. :)




Ni adalah sebahagian dari ahli kami dari group "Master Winners Network" dikelolai oleh Master Nor Wina..



Gambar kami sekeluarga.. InsyaALLAH TO BE MASTER YUSMERRYZA & MASTER ASHADI satu hari nanti..


ni adalah salah sorg anak downline miza yg dah berjaya & dapat award yg sama dgn mieza pd hr tu.. Izziatul Adlina Bt Mohd Shokri ♡ Shaklee ID No : 1015325 ♡ Contact No : 011-11773152
i proud of u dear.. love u. semoga izzy cpt jd Master Coordinator ye.. :)



2nd Day - Shaklee National Conference
Hari ni ambil GROWN BUSINESS AWARD plk.. syukur sgt dpt award tak smpai 11 bln join shaklee dh dpt penghargaan mcm ni..
pagi2 lg lps breakfast kami sekeluarga ke swimming pool dulu.. sbb award dalam pukul 4 ptg..










Seronok rasanya dapat bersantai bersama keluarga..



Ni suasana tunggu giliran naik pentas utk amik award seterusnya.. sambil tunggu sempat possing2 dulu..







Bergambar dgn gambar owner Shaklee Roger Barnett.. Bila la agaknya nak bergambar betul2 dengan orgnya.. tunggu jadi Master dulu kot.. :)



Balik ke bilik sempat berpossing dgn kunci besar & hadiah2 yg Master2 beri. TQ sgt..


Alhamdulillah syukur sgt dpt CAR BONUS & GROWN BUSINESS AWARD cycle 2013/2014 ni... InsyaALLAH cycle 2014/2015 depan nak naik sebagai Master Coordinator plk.. Amin.



Terima kasih kerana membaca entry ini.
Jom dapatkan HARGA HEBAT bersama saya Pengedar Sah Shaklee Anda :-
■ Call / SMS / Whatsapp : 0125053682
■ Facebook : Yusmerryza Mohd Nazri
■ Email : healthybeautyonlineshop@gmail.com
■ Blog : http://healthybeautyonlineshops.blogspot.com/
■ Perunding Vitamin Shaklee secara PERCUMA dan beterusan serta penerangan pengambilan serta pemakanan Vitamin Shaklee dengan cara yang betul.
■ Walk in dimana-mana Branch / HQ Shaklee diseluruh Malaysia dengan menggunakan ID No. 969995 untuk membeli Vitamin Shaklee atau ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee.
Post a Comment