Wednesday, 5 March 2014

Promosi ESP !!! BEli 6 percuma 1

HOT SELLER ESP!

ESP Shaklee??....mcm besssttt je..mmg BEST sangat3.. semakin digilai ramaii..tambah2 yg sangat mementingkan KECANTIKAN & KESIHATAN..jom grab set ESP...(^_^)


➀ ESP + Vita-E Complex:
✤Kandungan protein membantu pertumbuhan sel kulit baru
✤kulit cantik dan cerah
✤Anti penuaan
✤Mengurangkan parut jerawat dan luka


➁ ESP + OmegaGuard:
✤kurangkan risiko keguguran @ bayi pra-matang
✤ DHA & Omega-3 penting untuk perkembangan otak bayi.


➂ ESP + Lecithin:
✤mengembalikan bentuk badan selepas bersalin/kurus
✤memberi rasa kenyang berpanjangan membakar lemak dalam tubuh & pembuluh darah


➃ ESP + Alfalfa Complex:
✤payudara anjal
✤merangsang penghasilan susu (milk booster)
✤memberi tenaga kepada si ibu


➄ ESP + GLA Complex:
✤ikhtiar untuk hamil
✤menstabilkan hormon
✤mewujudkan kitaran haid yang teratur untuk memudahkan perancangan untuk hamil


➅ ESP + OsteMatrix:
✤sakit kepala
✤kurangkan jaundis untuk bayi yang menyusu ibu
✤mengurangkan sembelit & sakit belakang


➆ ESP + Meal Shake:
✤memberi rasa kenyang
✤kandungan protein & vitamin lengkap untuk tubuh


➇ ESP + Zinc Complex:
✤sembuhkan luka bersalin @ pembedahan
✤menghilangkan kesan stretch marks
✤menganjalkan perut dan tubuh menggeleber selepas kehamilan


Ambil ESP sahaja pun hasil dah cukup baik, apatah lagi bila ditambah dengan supplemen lain..

Jom dapatkan ESP hari ini!

Promosi bulan mac 2014 ESP BELI 6 FREE 1
dapat free membership utk seumur hidup
Siap dapat money cash back!

Jom pakat2 dengan kawan2 adik beradik semua cuba ESP ni!

Sebagai customer, anda layak mendapatkan:
i. Konsultasi PERCUMA secara berterusan selepas pembelian
ii. Di jemput masuk ke EXCLUSIVE GROUP FB untuk customer
iii. Jadual Pengambilan Vitamin akan di berikan selepas pembelian di buat

Shaklee adalah supplemen yang dipercayai lebih 50 tahun, ianya semulajadi, terbukti selamat & berkesan.

” Ingin menjana pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya. Hanya buat bisnes secara online, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke "Exclusive Inspirasi Jutawan Group di Facebook “

Penghantaran Shaklee Seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.




SOALAN-SOALAN YG BIASA DITANYA TENTANG ESP

• Apa itu Energizing Soy Protein atau ESP?
Ia adalah protein soya yang berkualiti tinggi. Didatangkan dalam bentuk satu canister dan berbentuk serbuk. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda seperti milo, horlick, susu atau buah yang dikisar bersama. ESP digalakkan dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu yang tinggi.

• Berapa lama boleh tahan/digunakan untuk satu canister ESP?
Dengan kadar pengambilan sebanyak 3 sudu sehari, satu canister ESP boleh bertahan sehingga satu bulan setengah.

• Siapakah yang boleh amalkan meminum ESP?
♡ Ibu-ibu yang sibuk: ESP membantu memberi tenaga berpanjangan, badan lebih sihat dan kekal cergas.
♡ Wanita yang ingin menguruskan badan: Hanya bancuhan ESP dengan minuman kegemaran pada setiap pagi, memberikan rasa kenyang yang lebih lama. Tiada lagi sarapan yang berat-berat!
♡ Ibu-ibu yang menyusu anak: Membantu memperbanyakkan dan mengekalkan permintaan (supply) susu di samping digabungkan dengan pengambilan air yang secukupnya serta proses pengepaman susu yang konsisten.
♡ Pesakit kencing manis: Mempunyai indeks glisemik yang rendah, melambatkan penyerapan glukosa dalam darah dan mengawal paras glukosa.
♡ Wanita yang mementingkan penjagaan kulit muka: Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu dan berseri untuk tatapan si dia yang tersayang. WOW…!!!
♡ DAN lelaki, wanita, tua, muda, ibu mengandung, ibu menyusu, pesakit diabetes, selepas pembedahan, kesuburan, kecantikan, ibu berpantang, yang berdiet, ingin tambah tenaga. Pendek kata, anda, saya, kamu dan dia yang sihat dan ingin kekal sihat. Insha-Allah!

• Apakah kebaikan dan kelebihan lain ESP ini?
♡ Membantu pembentukan sel-sel baru.
♡ Terbaik untuk individu yang dalam proses pemulihan selepas pembedahan.
♡ Terbaik untuk kesihatan dan kecantikan kulit dan rambut.
♡ Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak. Justeru, anda boleh kongsi dengan anak yang berusia 1 tahun ke atas & keluarga.
♡ Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan.




PROMO BULAN MAC 2014 ESP
Beli 6 free 1
Jom ramai cuba kebaikkan ESP!

Apa untungnya grab promo ni??
- Free Membership
- Reward Money Cash Back
- Banyaknyer nak beli smpi 6 tin?? Alahai..mudah aja....Share la dengan kawn2 sekerja...cukup 6 boleh pm yus ye.. :)

Terima kasih kerana membaca entry ini.
Jom dapatkan HARGA PROMOSI bersama saya Pengedar Sah Shaklee :
■ Yusmerryza Binti Mohd Nazri
■ Whatsapp/SMS : 0125053682
■ Perunding Vitamin Shaklee secara Percuma & Penerangan pengambilan serta pemakanan Vitamin Shaklee dengan cara yang betul.
■ Walk in dimana-mana Branch / HQ Shaklee diseluruh Malaysia dengan menggunakan ID No. 969995 untuk membeli Vitamin Shaklee / mendaftar sebagai ahli Shaklee.
Post a Comment